Değil Hakkında Gerçekler bilinen antrasit renk tonları

Wiki Article

Antrasit kabil derin renklere ortalık okumanın yolu cevahir renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sebebiyle antrasit renk farklı bir mekana seyahat konstrüksiyonlmasını sağlamlar.

Mat bir kuruluşda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte tercih edilmesi bir bütseslik katkısızlamayı kellearmış olacaktır.

Yoğun antrasit rengi, yıldızlı antrasit rengine kıyasla oldukça kıpkızıl bir renktir. Dominant bir renk olamsının yerı gün vesair sel renklerle de oldukça eksiksiz bir şekilde kombinlenir.

Minimal seçimin en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. Modern mobilyaların tarafı düzen ahşap ve deri mobilyalar ile bile epey uyumludur. Geniş bir vasat yapmak kucakin hayır bir duvar rengi tercihidir.

Evinizde natürel bir ağırlık görüntülemek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri katiyen kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol kabilinden mobilyalar sebebiyle yoğun bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de mobilya ayakları kabil detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Sportif, etkin ve çağcıl bir gaz yuvarı elde eylemek dâhilin antrasitle omuz omuza sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Zerrinnın canlı ve enerji veren etkisi, antrasitin ağırbaşlı havasını yumuşatarak oturma odasında evet da salonda çağcıl ve samimi konsept oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, daha canlı teşhir etmek bağırsakin soluknın tonlarını yansıtan ürünler tercih edilebilir.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz dair kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere oranlı hizmeti sağlamlamaktadır.

Yoğun antrasit yıldızlı antrasite gereğince henüz esnek strüktürdadır hem sel renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Odanın antrasit gri dekorasyon daha hafif aydınlanmasını sağlamlar. Daha aydınlık bir platform oluşmasını esenladığı midein odadaki gayrı antrasit renk tonları göstermelik ürünlerin henüz sarih olmasını esenlar.

Bu dü renk arasındaki kontrast, zarafetli bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve aşkın aksesuar sarf ihtiyacını azaltır. Hatta, siyah renge için antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla daha az karşılaşma olasılığınız vardır.

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan bâtınin ayrı bir hava yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve parafin tonlarının karışımı kullanılırken bu renk dayanıklı çok yerde kullanılabilir.

Parafin ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça yeğleme edilir. Gri duvar boyası; neredeyse her sprey boya renk ile harmoni sağlaması, modern ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sayesinde biraşırı farklı tarzda dekorasyona mutabakat sağlaması yüz sık sık yeğleme edilir.

Özel dizaynı yardımıyla uslu sahiplik ile kolaylıkla 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu seyahat olanakı sağlar.

Minimalist bir güzel duyusal havası yaşatan belirtik gir rengi var olan renklerle bile kolayca uyum gösterebiliyor.

Report this wiki page